Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023
- - - - - -
A+ R A-

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΔΡΩΝ Γ! 2016-17

.

 

                                                                                      αριθ πρωτ: 811

                                                                                              Ημερομηνια : 23.12.2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΔΡΩΝ Γ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17

Στην υπ αριθ πρωτ: 552/17.10.2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του πρωταθλήματος ΑΝΔΡΩΝ Γ! συμπληρώνουμε το άρθρο 4ο  σε συνδυασμό με το άρθρο 14ο ως ακολούθως :

ΑΡΘΡΟ 4ο ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 14Ο

Α: Άνοδος στην Β κατηγορία ανδρών

 

Στην Β κατηγορία ανδρών ανέρχονται (3) ή ( 2) ομάδες ως ακολούθως:

  1. Εάν από την Γ εθνική δεν υποβιβαστεί καμία ομάδα της ΕΣΚΑΣΕ ή υποβιβαστούν μία (1) ή δύο (2) ομάδες τότε από την ΑΝΔΡΩΝ Γ ανέρχονται στην ΑΝΔΡΩΝ Β τρείς       (3) ομάδες .
  2. Εάν από την Γ εθνική υποβιβαστούν (3) ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ τότε από την ΑΝΔΡΩΝ Γ ανέρχονται στην ΑΝΔΡΩΝ Β δύο (2) ομάδες .

Β: Υποβιβασμός

Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα από την ΑΝΔΡΩΝ Γ

Σύστημα διεξαγωγής πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις:

1η φάση: Οι ομάδες χωρίζονται σε (4) ομίλους. Σε κάθε όμιλο θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες μεταξύ των ομάδων και στην 2η φάση προκρίνονται από την 1η φάση δέκα (10) ομάδες ως ακολούθως:

Α. Από τον Β όμιλο οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση, 2η θέση, 3η θέση. ( σύνολο ομάδων 3)

Β. Από τους Α, Γ, Δ ομίλους οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση ( σύνολο ομάδων 6)

Γ. Από τους Α και Γ ομίλους μία από τις ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση και θα είναι εκείνη που θα έχει τον μεγαλύτερο συντελεστή ( πηλίκο των βαθμών που συγκέντρωσε η ομάδα διά του αριθμού των αγώνων που έδωσε). ( σύνολο ομάδων 1). Σε περίπτωση που οι ομάδες έχουν τον ίδιο συντελεστή θα γίνει κλήρωση.

Συνολικά προκρίνονται (10) ομάδες για την 2η φάση.

2η φάση: Οι (10) ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 5 ομάδων ο καθένας με γεωγραφικά κριτήρια. Σε κάθε όμιλο θα διεξαχθούν μονοί αγώνες σε έναν γύρο και κάθε σωματείο θα αγωνιστεί δύο φορές εντός και δύο φορές εκτός έδρας. Η σειρά των αγώνων θα καθοριστεί με κλήρωση.

3η φάση: Από την 2η φάση οι δύο πρώτες της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα αγώνα και ουδέτερο γήπεδο για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδες και για τις θέσεις 1-2.

Οι δύο δεύτερες της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν αγώνα και ουδέτερο γήπεδο για τις θέσεις 3-4. Οι δύο τρίτες ομάδες της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα αγώνα και ουδέτερο γήπεδο για τις θέσεις 5-6.

Οι ομάδες από την 3η φάση θα καταλάβουν συνολικά της θέσεις 1η έως 6η της τελικής βαθμολογίας. Όσες δεν ανέλθουν στην ΑΝΔΡΩΝ Β θα είναι επιλαχούσες.

 

errea logo