Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022
- - - - - -
A+ R A-

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜ. ΕΙΔ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛ. ΑΝΔΡΩΝ Γ! 2015-16

.

 

:

Αρ.Πρωτ/Ημερ: 121/1-3-2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΔΡΩΝ Γ!   ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-16

 

Στην υπ΄ αριθ πρωτ: 743/3-12-15  ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του πρωταθλήματος ΑΝΔΡΩΝ Γ!  συμπληρώνουμε το άρθρο  4ο   σε συνδυασμό με το άρθρο 14ο ως  ακολούθως :

ΑΡΘΡΟ 4ο  ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 14Ο

Στην Β΄ κατηγορία Ανδρών ανέρχονται  (3) ομάδες. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις:

1η φάση: Οι ομάδες χωρίζονται σε (4) ομίλους. Σε κάθε όμιλο θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες μεταξύ των ομάδων και στην 2η φάση προκρίνονται από την 1η φάση δέκα (10) ομάδες ως ακολούθως:

Α. Από τον Α΄  όμιλο οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση, 2η θέση, 3η θέση. ( σύνολο ομάδων  3).

Β. Από τους  Β΄, Γ΄, Δ΄  ομίλους οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση ( σύνολο ομάδων  6)

Γ.  Από τους Β και Δ ομίλους μία από τις ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση και θα είναι εκείνη που θα έχει τον μεγαλύτερο συντελεστή ( πηλίκο των  βαθμών που συγκέντρωσε η ομάδα διά του αριθμού των αγώνων που έδωσε. ( σύνολο ομάδων 1).

Σε περίπτωση που οι ομάδες έχουν τον ίδιο συντελεστή θα γίνει κλήρωση.

Συνολικά προκρίνονται (10) ομάδες για την 2η φάση.

2η φάση:  Οι (10) ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 5 ομάδων ο καθένας με γεωγραφικά κριτήρια. Σε κάθε όμιλο  θα διεξαχθούν μονοί αγώνες σε έναν γύρο και κάθε σωματείο θα αγωνιστεί δύο φορές εντός και δύο φορές εκτός έδρας. Η σειρά των αγώνων θα καθοριστεί με κλήρωση.

3η φάση: Από την 2η φάση οι δύο πρώτες της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο  θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα αγώνα και ουδέτερο γήπεδο για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας και για τις θέσεις 1-2. Και οι δύο ανέρχονται στην Ανδρών Β!.

Οι δύο δεύτερες της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν αγώνα και ουδέτερο γήπεδο για τις θέσεις 3-4.

Η ομάδα που κατέλαβε την 3η θέση ανέρχεται στην ΑΝΔΡΩΝ Β!. Οι δύο τρίτες ομάδες της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα αγώνα και ουδέτερο γήπεδο για τις θέσεις 5-6.

Οι ομάδες που κατέλαβαν στην  3η Φάση τις θέσεις 4-6 θα είναι επιλαχούσες.