Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023
- - - - - -
A+ R A-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ CAMP ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ

.

 

Θήβα 27-03-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου προπονήσεων, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, πραγματοποιήθηκε το 1ο CAMP, με τη συμμετοχή αθλητριών και αθλητών σωματείων μελών μας, που ξεπέρασε και την πλέον αισιόδοξη πρόβλεψη των υπευθύνων του προγράμματος.

Το CAMP φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αιδηψού, από την Παρασκευή 22 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις 24 Μαρτίου 2019.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, με την παρουσία των κ.κ. Παναγιώτη Μιχαήλ και Αργύρη Κουβάρα, προπονητών-συνεργατών της Ένωσής μας και την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Γιάννη Καρακατσούνη, εκτός από τις προπονήσεις που έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο, την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν και δύο αγώνες μεταξύ των κοριτσιών και αγοριών που συμμετείχαν στο CAMP.

Ο προγραμματισμός και η υλοποίηση της εκδήλωσης, άφησαν πολύ θετικά συμπεράσματα στους προπονητές, στους εκπροσώπους της Ένωσης, αλλά και σε όλους όσοι παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών.

Με το κλείσιμο της εκδήλωσης, στον σύντομο χαιρετισμό του, ο ειδικός Γραμματέας κ. Γιώργος Χαρατσής, εκπροσωπώντας το Δ.Σ. της Ένωσης, ευχαρίστησε όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν και συμμετείχαν στο CAMP, τον Δήμο Αιδηψού-Ιστιαίας, για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού, για την καθημερινή παρουσία και βοήθειά τους.

Σ’ όλους τους μετέχοντες, στο CAMP, με οποιαδήποτε ιδιότητα, η Ένωση τους απένειμε αναμνηστικό συμμετοχής.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο ομοσπονδιακός προπονητής, καθώς και ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής ο κ. Δημήτρης Φεργαδιώτης.

Στόχος της Ένωσης είναι η καθιέρωση αυτής της εκδήλωσης, με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ

Attachments:
Download this file (1ocamp_n.jpg)1ocamp_n.jpg[ ]566 kB

PARTNERS

 

EuroBasket Women 2025 (GREECE)