Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
- - - - - -
A+ R A-

Το ελληνικό μπάσκετ στο πλευρό των σεισμόπληκτων λαών

Με αγωνία παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τις δραματικές ώρες που περνάνε οι άνθρωποι των περιοχών που έπληξε καίρια ο τρομακτικός σεισμός στη Νοτιοανατολική Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία.

Τέτοιες τραγωδίες επιτάσσουν κάθε δυνατή αρωγή από παντού και η ΕΟΚ προτρέπει όλο το ελληνικό μπάσκετ να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση. Σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες των εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων το Σάββατο και Κυριακή (11 κ 12 Φεβρουαρίου), θα υπάρχει σημείο παράδοσης και συλλογής κάθε είδους που μπορεί να φανεί χρήσιμο προς τους πληγέντες (κλινοσκεπάσματα, sleeping bag και τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα σκόνη, κονσέρβες κλπ).

Υπεύθυνος εκ μέρος του γηπεδούχου σωματείου σε συνεργασία με το προσωπικό των γηπέδων θα μεριμνήσουν ώστε να συλλεχθούν και να αποθηκευθούν τα συλλεχθέντα τρόφιμα και αγαθά.

Η μεταφορά των συλλεχθέντων ειδών θα γίνει σε συνεργασία με τα κατα τόπους τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πληρέστερες οδηγίες θα σας σταλούν άμεσα.

Για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας, η Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι στη συνημμένη λίστα μπορείτε να βρείτε τα κατά τόπους υπεύθυνα άτομα του ΕΕΣ που μπορείτε να επικοινωνήσετε για να οργανωθεί η μεταφορά των συλλεχθέντων
ειδών.

Σε περιοχές που δεν υπάρχουν τμήματα ΕΕΣ, καλείστε να επικοινωνήσετε με τις οικείες Ενώσεις και ΤΕ προκειμένου να βρεθεί τρόπο μεταφοράς των ειδών στα πλησιέστερα τμήματα του ΕΕΣ. Όλα τα τμήματα του ΕΕΣ είναι ενημερωμένα για αυτή τη πρωτοβουλία και σε πολλές περιπτώσεις -όπου εχουν οχήματα- μπορούν να βοηθήσουν στην μεταφορά.

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία

Η τραγωδία που «χτύπησε» Τουρκία και Συρία έχει αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου. Ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων από τον φονικό εγκέλαδο, το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες Εθνικών και Τοπικών Πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου.

 

Attachments:
Download this file (Λίστα Προέδρων ΕΕΣ.pdf)Λίστα Προέδρων ΕΕΣ.pdf[ ]1907 kB

 

Επισκέπτες

4943772
Σήμερα
Εχθές
Εβδομαδιαίος
Προηγ. Εβδομ.
Μηνιαίος
Προηγ. Μήνα
Συνολικά
1523
1321
6541
4923776
21552
71495
4943772

Η IP σου: 44.211.26.178
Server Time: 2024-06-12 20:55:18

PARTNERS

 

EuroBasket Women 2025 (GREECE)