Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
- - - - - -
A+ R A-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (CAMP ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ)

20/3/2019

Μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου προπονήσεων των επίλεκτων αθλητών /τριών του Αναπτυξιακού Προγράμματος , το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσης, αποφάσισε ομόφωνα,   την πραγματοποίηση του 1ου Camp στο οποίο θα συμμετέχουν οι αθλητές/τριες που επελέγησαν από τους υπεύθυνους προπονητές .   Το Camp θα πραγματοποιηθεί στην Αιδηψό από 22 εώς 24 Μαρτίου 2019.

Στην ανακοίνωση – πρόσκληση της ΄Ενωσης, υπήρξε εντυπωσιακή ανταπόκριση των αθλητών/τριων και των γονέων τους, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των υπεύθυνων του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Το Camp θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 20 αθλητών και 20 αθλητριών υπό τις οδηγίες των υπεύθυνων προπονητών της ΄Ενωσης κ.κ. Παναγιώτη Μιχαήλ και Αργύρη Κουβάρα, καθώς επίσης και του Ομοσπονδιακού προπονητή του Αναπτυξιακού Προγράμματος κ. Γιάννη Καρακατσούνη

Το Δ.Σ της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε

Φωτογραφικό υλικό